Jeff Dunham: Minding The Monsters

alt

Vandaag is het 31 oktober, de dag van het duistere feest Halloween. Kinderen gaan wereldwijd de deuren langs voor snoep. De wat oudere mensen zitten voor hun tv met een bak popcorn een klassieke horrorfilm te kijken. En wij in Nederland… Ach, wij zijn hier te nuchter voor en kijken dit soort films en series wanneer het ons uitkomt. Jeff Dunham, je weet wel, die buikspreker, heeft namelijk een nieuwe show. Deze show is volledig gebaseerd op Halloween, genaamd “Minding The Monsters”. Zijn poppen zijn ook verkleed als monsters als extra effect. Even 80 minuten genieten van de buikspreekkwaliteiten van Jeff DUnham met Walter, Peanut, Bubba J, Achmed the Dead Terrorist, etc… >>

{iframe}http://vk.com/video_ext.php?oid=97788243&id=163599896&hash=8fcd91dd1dd03c21&hd=1{/iframe}

Geef een reactie