Voorbeschouwing GVVV 5 – Eemdijk 6 (27-10-2012)

alt

De een heeft een buikgriepje, de ander geen oppas, iemand die net een newly house-owner is en nog een paar overwerkers met daarnaast de spelers met benodigde blessures. Ondanks het mooie weer was er dus een matige opkomst met de training. Het zijn weer tekenen dat het normale leven de overhand krijgt t.o.v. het voetballeven. Gevaren als tekort van balritme en conditie verval liggen te loeren om de kwaliteit van Eemdijk 6 te verminderen. En dan is er nog steeds de algemene onrust die huist in het team. Wat een gedoe in het altijd zo plezierige Eemdijk 6. Gelukkig waren de frituurtjes van Puk nog steeds top na de training, won Ajax van Miljonair City en werd er zoals altijd flink dom geouwehoerd en lichtelijk nagedacht over de volgende wedstrijd tegen GVVV 5. >>

 
Type GVVV in je Google balkje rechtsbovenaan en de eerste hits gaan over een wedstrijdje tegen FC Groningen met een vrouwelijke streaker. Dit in mijn achterhoofd, zet ik er maar een 5 naast de GVVV in het balkje en warempel… een heel facebook pagina van GVVV 5. Eindelijk weer eens een tegenstander die ook het internet heeft gevonden. De kopfoto laat wat mensen met biertjes zien, verslagen met als titel “nipte overwinning 1-8” en veel dom geouwehoer in de reacties. Er klinkt plezierrrr in het Veenendaalse clubbie. Met 2 ruim gewonnen wedstrijden en 1 verloren staan ze op een 5e plek en doen ze het tot nu toe niet slecht. Het is ook een kampioen van het jaar 2010/ 2011 en daarom zeker niet te onderschatten. Bovendien is het voor ons een uit wedstrijd, en moeten we helaas vroeg uit de veren om naar het verre Veenendaal te rijden.
 
Dusss… let op! Aanvang bij Eemdijk is 11:15! Uiterlijke vertrektijd is 11:30!!!! Wedstrijd begint om 13:00. We reserveren extra tijd voor een normale warming up en een peptalk.

Voorlopige opstelling zie hieronder:

alt

 

Geef een reactie