Mama (2013) Trailer

Aan de titel kun je niet afleiden hoe de trailer is. Je verwacht een dramafilm over moeders, maar als je de naam van de producer ziet, weet je dat het allesbehalve een dramafilm is. Guillermo del Toro, de man achter Pan’s Labyrinth, draagt zijn steentje bij aan deze retespannende film. De dag waarop hun vader hun moeder vermoordde, verdwenen de zusjes Victoria en Lilly spoorloos in de bossen. Vijf lange jaren hebben hun oom Lucas en zijn vriendin Annabel radeloos naar hen gezocht. Wanneer de kinderen uiteindelijk levend in een vervallen hut gevonden worden, vraagt het koppel zich af of de meisjes wel de enige gasten zijn die ze in hun huis hebben verwelkomd. De trailer belooft in ieder geval een broek vol stront en de Spaanse producties beloven de laatste jaren prachtige thrillers. Check de trailer.

Geef een reactie