Voorbeschouwing Eemdijk 6 – VOP 4 (13-10-2012)

alt

Plezierrrrr!!! Dat is wat coach Eef ons wekenlang wilt duidelijk maken. Plezierrrrrr…. Hij is er flink druk mee met zijn plezierrrrrrr. Want wanneer je een bal kansloos de verkeerde kant opschiet, staat Eef daar al te zwaaien aan de lijn om te vragen of je het leuk vond. En dat meent hij echt. We kennen het nu toch al wel dat plezierrrrr? Of gaat VOP 4 ons ons plezierrrrr corrigeren? Zij zijn namelijk het echte werk. VOP staat niet voor niets “Voor Ons Plezier”. >>

We kennen natuurlijk wel de VOP 4 waar wij regelmatig oefenpotjes hebben gedaan. Een oudere generatie dan die van ons, maar wel plezier blijven hebben in het voetbal. Ik herinner nog een doelpunt van Marty vanaf de middellijn en gratis kannetjes bier in de kantine. Plezierrr hebben zij zeker. In de ranglijst hebben zij nog niet echt plezier. Ze hebben de pot tegen Eemnes met 8-2 gewonnen. En dan gaat Eemnes ineens met pensioen. Het zit niet mee.
 
Ik heb het nu wel over het gezellige, oudere generatie team van een paar jaar geleden. Maar volgens mijn bronnen lijkt dit team een nieuwe generatie te beschikken. Jongens van de A die een jaartje ouder geworden zijn en volwassen zijn. Als die fitte generatie ons eruit rent, zullen wij geen plezierrrr kennen. Maar gelukkig hebben we Eef daar momenteel voor.
 
Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Opstelling heb ik nog niet ontvangen. Die komt vast over de Whatsapp. Of anders wordt die morgen in elkaar gezet. Tot dan.
 

Geef een reactie