A Good Day to Die Hard (2013) Trailer

alt

Yippeekayee, modderfokker! John McClane is terug! Die Hard 5, onder de naam A Good Day To Die Hard, met Bruce Willis, komt in 2013 in de bioscopen en belooft weer een actiespektakel te worden. Naarmate de Die Hard reeks verstreikt, worden de films wat minder, maar ben wel benieuwd naar deze knaller. Eens zien of Bruce het nog in zich heeft! John McClane (Bruce Willis) reist af naar Rusland om zijn vervreemde zoon te helpen. Die is betrokken bij de gevangenisuitbraak van een Russische leider die een staatsgreep wil plegen. Voer voor een kogelregen! Geregisseerd door John Moore, bekend van o.a. Max Payne en Behind Enemy Lines. Geen wereldfilms, maar wie weet… Check de teaser trailer. >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MSfwVzjU6TM]

Geef een reactie