Voorbeschouwing Eemdijk 6 – DOVO 9 (20-09-12)

alt
Nadat we een monsterscore hebben gerealiseerd met onze eerste wedstrijd, ga je al snel naast je schoenen lopen. Dat werd dan ook gedaan. Helaas is hetzelfde team waar wij zaterdag van mochten winnen, ook gisteren ten onder gegaan met ruime cijfers. Met een dikke 12-0 mocht Spakenburg 7 van Eemnes 5 winnen. Waarschijnlijk haalden zij net de 15 niet omdat wij de grootste ego’s in ons team hebben. Maar daar zullen de blauwe vast niet mee zitten. Ze hebben een prima opwarmertje voor de derby zaterdag. Ik geloof dat zij een snipper nemen. Wij daarentegen mogen tegen DOVO 9.

UPDATE: de wedstrijd wordt woensdag 26/09/12 gespeeld. Afgelopen zaterdag was er plots een vrijgezellenfeest voor onze beste Rikea! Waarschijnlijk zullen we ook het fijne ervan horen voor, tijdens en na deze wedstrijd. Zie ook de extra info hieronder!>>
Veel gegoogle zegt niet zoveel over DOVO 9. En laat ik nou geen conclusie nemen dat het dan een oude mensen team is. De laatste oude mensen team melding bleek billenkoek voor ons te zijn.

Het maakt allemaal niet uit. Buienradar verwacht aardig  bagger weer. We hebben eereereereergisteren weer een normale training afgewerkt. We zijn er klaar voor. Plezier staat voor de deur.

Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Opstelling zie hieronder.

Coach: Eef

JH Vullis PUK
Mouse Wortel Bort
AZ Hip/Marty Rich
Dirk

Extra info! DOVO statistieken is als volgt dat ze de eerste wedstrijd een gelijkspelletje hebben gemaakt, 3-3, tegen VVZ 6. En VVZ6 heeft afgelopen zaterdag met een 5-0 verloren. Aha! Nu weten we wat. En dat mag je met die muur achter je delen. Tot woensdag!

Wedstrijd begint om 20:00. Aanvang is om 19:00. Opstelling blijft onder voorbehoud hetzelfde.

Geef een reactie