Voorbeschouwing VVZ ’49 3 – Eemdijk 6 (08-09-12)

altEn warempel… het lijkt alsof het gros van Eemdijk 6 zijn leven heeft verbeterd. Of lag het toch aan het mooie weer? Opkomst van de training was goed en we hadden zelfs een echte training! We hebben elkaar weer leren kennen met het laatste partijtje en plezier met een hoofdletter P was weer te vinden in de kantine. Een betere voorbereiding voor een officiele wedstrijd is er gewoon niet. En zaterdag mogen we dan eindelijk weer. Helemaal naar Soest tegen VVZ ’49 3. >>

Het wordt alweer bijna winter maar de wedstrijden beginnen eindelijk. En dan beginnen we nog niet eens aan de competitie. Een bekerwedstrijd tegen het 3e van VVZ ’49 wordt onze eerste officiele wedstrijd dit seizoen. Na veel gegoogle, kom ik tot de conclusie dat dit team geen social media kent. Het moeten dus wel ouwe mensen zijn!! Daarom verwacht ik wel een 0-3tje voor ons. Succes mannen!! Zelf ben ik er niet!

Wedstrijd begint om 15:00. Aanvang is om 13:30 Eemdijk. Opstelling zie hieronder;

               Gerrit 
        WB            JH
Wortel     Booka     DJ
AZ       Mup/ Marty   HWD
                Dirk

En als er mensen wel komen maar niet in de opstelling staan. Even melden want aanwezigheid is welkom!

Geef een reactie