Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Eemdijk 6 (01-09-12)

alt

Met verbazing heb ik vorige week de wedstrijd tegen Roda bekeken. We buigen een achterstand van 2 doelpunten om naar een winst. Twee keer achter komen en uiteindelijk de champagne openen, 4-3. Had Roda het al wel gezien ergens in de tweede helft? Of komt het omdat wij de zomer door keihard getraind (lees partijtje hier en daar) hebben. Als dat de criteria is voor een succesvolle wedstrijd, dan zullen we het zaterdag helemaal zwaar krijgen. Dan mogen we tegen een team die ook de zomer door heeft getraind (echte training!). Plus ze hebben nog aardig wat appeltjes te schillen. We moeten uit tegen het altijd lastige Eemdijk 7. >>

Vorig jaar was een jaar dat we echt veel tegen Eemdijk 7 hebben gespeeld. En dat waren vooral moeilijke wedstrijden, maar ook met makkelijke wedstrijden was Eemdijk 7 soms niet te genieten. Het welbekende tegen jezelf voetballen is altijd, of veel of weinig, aanwezig in ons team. Zo zijn wij nou eenmaal opgegroeid. Nu hebben we de kans om van Eemdijk 7 te winnen met de positieve cijfers aan onze kant. Het zal echter wel lastig worden. Het 7e heeft wat nieuwe aankopen gedaan en ze weten hoe wij spelen. En het zou zowaar eens kunnen uitpakken dat we weer van onszelf verliezen.

Wedstrijd begint om 12:30. Verzamelen om ongeveer 11:30 of vroeger. En uiteraard spelen we gewoon op de Vinken, alleen zullen wij een andere kleur shirtjes moeten regelen. Dat flikken ze ons nou elk jaar.

UPDATE: Het stond verkeerd in mijn Donald Duck agendaatje. De wedstrijd begint om 12:30! 

Hieronder de opstelling:

alt

Geef een reactie