Voorbeschouwing Eemdijk 6 – Roda 46 X

alt

Er valt niet zoveel te zeggen over deze wedstrijd. Behalve dat het natuurlijk onze eerste oefenwedstrijd is na de zomerstop. En ik nog steeds niet weet tegen welk team we voetballen van Roda 46. We weten nog niet zoveel en daarom gaan we kijken hoe het met ons gesteld is, wie er nog even zijn conditie mag bijspijkeren, of we de doelstelling “minder schelden op het veld” gaan halen, etc. Maar de titel geeft meer een variant aan van a la Eemdijk 6 goes Project X. Project X, een film waarin er een stelletje puberige onbenullen allerlei gekke dingen gaan uitproberen. Dat zijn wij en dat gaan wij ook doen.>>

Helaas heb ik geen bierviltje in bezit met daarop de opstelling. En misschien wilt Japio (onze nieuwe captain) nog deze opstelling ‘geheim’ houden om gezeik te voorkomen. Want de 442 opstelling is saai en gewoontjes aan het worden en Hip pleit voor een 451 opstelling, terwijl dat natuurlijk een 4321 is. Alhoewel je het kan zien als een 41221 opstelling. Of zullen we toch maar de 433 gaan doen? Ben uiteindelijk benieuwd naar een 221221 opstelling. Dat kan een feest worden. Ben benieuwd… Maar 1 ding kan ik je wel verklappen… het wordt vast sensationeel!

Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is uurtje eerder

En nu ik toch te weinig kan vertellen over de wedstrijd hierbij wat mededelingen! Voetbalspullen kosten geld. En aangezien er niemand dit jaar een sponsor heeft gematigd, moeten wij het geld bij elkaar lappen. Sowieso wasgeld is altijd een kostenplaatje. Maar we gaan ook nieuwe broekies en sokken aanschaffen. De sokken zijn af en de broekies worden gejat door andere teams en/of door onszelf (vergeten terug te geven etc).
Conclusie: Neem zaterdag 50 euro mee. Onze beste Puk en Hip zijn de boel al aan het regelen.

Opstelling:

alt

Geef een reactie