Oz: The Great and Powerful (2013) Trailer

alt

James Franco, bekend van o.a. de film 127 hours, speelt de hoofdrol in de nieuwste Disneyfilm over het ontstaan van The Wizard Of Oz. “Oz: The Great and Powerful“. Franco speelt Oscar Diggs, een goochelaar, die de stad uitgegooid wordt. Zo belandt hij in het Land van Oz, waar hij het helemaal wil gaan maken. Hij moet zichzelf wel bewijzen tegenover de inwoners en de heksen wanneer het land onder kwaadaardige dreiging komt te staan. Zoals het alleen in de Disney films tot zijn recht komt, is ook deze film een lust voor het oog. Fantastische beelden en graphics, met aan het roer de regisseur van de Spidermanfilms, Sam Raimi. Ergens halverwege 2013 pas in de bioscopen, maar nu kunnen we al genieten van de Trailer. >>

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yyywumlnhdw]

Geef een reactie