Potjekak EK 2012 Voetbal Pool Uitslag

alt

Na de fantastische match van vanavond, Spanje tegen Italië, mogen we ook de Potjekak EK 2012 Voetbal Pool afsluiten. Wekenlang in spanning zitten om op deze ene avond te zien of dit het allemaal waard is geweest. Prachtige goals, mooie acties, leuke sferen, lachwekkende nabeschouwingen en natuurlijk wekenlang voetbal van het hoogste niveau. Maar vanavond is dan toch echt een eind gekomen aan dit EK 2012. Dat betekent dat er een winnaar bekend is van de Voetbal Pool. Lees snel verder en check of je erbij staat!!! >>

Met maar liefst 128 punten mogen we Dirkie feliciteren met het behalen van de derde plek! Dagenlang heeft hij bovenaan gestaan, maar werd ingehaald door nog twee andere medespelers, door het correct(er) voorspellen van de Bonusvragen. Dirkie heeft Potjekak gevraagd het prijzengeld te doneren aan Kika Kinderenkankervrij. Dit hebben wij met alle liefde gedaan op Giro 8118!

alt

Op de tweede plek, met maar liefst 131 punten, zien we Bulletcatcher. Geen enkele keer bovenaan meegedraaid, maar mag zich door de Bonusvragen en de supersprint de laatste paar games op de tweede plek zetten!

alt

Op de eerste plek, met 135 punten,  staat Edje. Hij opende het toernooi met de joker en behaalde de eerste wedstrijd maar liefst 14 punten. Daarna liep het even fout, maar uiteindelijk mocht hij de eerste plek bemachtigen.