EK 2012 Pool Tussenstand na eerste Speelronde

alt

De eerste Speelronde werd gisterenavond afgesloten met een zeer verrassende overwinning van thuisland Oekraïne, tegen Zweden. De man van de dag was toch wel “veteraan” Shevchenko. Hij scoorde twee keer en trapte hiermee de “Ikea knutselaars” de grond in. Eerder op de dag wisten de Fransen en Engelsen niet verder te komen dan een gelijkspel, evenals de Spanjaarden en Italianen afgelopen zondag. De vier groten der aarde wisten allemaal maar één keer tot scoren te komen. Kroatië deed het wat dat betreft beter tegen de (zo mag ik het toch wel noemen) slappe Ieren. Met 1-3 waren de Kroaten te sterk voor Ierland. Deze eerste Speelronde van de EK pool is Hip te sterk. Waar hij eerst nog de derde plek moest delen, zo staat hij nu ‘los’ op de eerste plek. Dirkie heeft de laatste twee wedstrijden goed voorspeld, dus schoot hij door naar de tweede plek. Bulletcatcher bezet de derde plek. Het blijft spannend!  >>

De Top 3:

# Deelnemer Pnt. Voorspellingen Jokers Juiste uitslag
1 Hip 30 8 0 2
2 dirkie 26 8 0 2
3 Bulletcatcher 24 8 1 1

Vanavond begint Speelronde 2. Vergeet de voorspellignen voor deze ronde niet te doen!!

Geef een reactie