Kyra Jo-An Smith – 23 mei 2012!

alt

Het leven kan ook tijdens de onverwachte dingen des levens prachtige dingen met zich meebrengen. Al bijna negen maanden werd ze verwacht, maar plots enkele weken v√≥√≥r de uitgerekende datum vond de kleine Kyra het genoeg in de buik van mams Smith. Op 23 mei 2012 werden kersverse vader Darren (Eemdijk 7’s D.J.) en moeder Marianne¬†Smith verblijd met de komst van een prachtige dochter. Kyra Jo-An Smith zag om 14:02 uur het levenslicht op deze zonovergoten aardbol. Met een lengte van 50 cm en een gewicht van 2920 gram werd Kyra geboren in het WKZ te Utrecht.¬†Moeder en dochter verbleven enkele dagen in het ziekenhuis, maar mochten snel afscheid nemen van de kraamafdeling, en de veilige thuishaven in Bunschoten begroeten. Marianne en de kleine Kyra (en natuurlijk papa Darren niet te vergeten) maken het naar omstandigheden goed. Potjekak wenst Darren, Marianne en Kyra alle geluk, plezier en liefde¬†van de wereld toe met de kleine Kyra! Check enkele foto’s en het geboortekaartje. >>

Geboortekaartje:

alt

Foto’s:
alt

alt

alt

alt

alt

Geef een reactie