Voorbeschouwing Eemdijk 7 – CJVV 10 (05-05-2012)

alt

{xtypo_dropcap}”H{/xtypo_dropcap}ebikal hebikal hebikal hebikalhe…wacht! Deze heb ik nog niet!”  Af en toe verspringt de monotoon naar een hebberig vreugde gilletje. En wanneer je er wat over zegt, wordt er gevraagd naar je dubbele plaatjes. Het antwoord “Die zijn allemaal gejat door jullie” wordt niet in dank afgenomen en men duikt weer in de stapel plaatjes. Dit is een scene die vrijwel elk kwartier herhaalt voor en na elk voetbalevenement de afgelopen weken. Waar er eerst plezier was van je afbeelding op een voetbalplaatje, begint zo langzamerhand een ergernis te worden. Vooral ook omdat deze plaatjes activiteit gewoon meer leeft en aandacht heeft dan het voetballen van nu. Zou het weliswaar een absurde theorie zijn dat dit één van de redenen is dat we hebben verloren van het hufterige kickboks elftal Cobu Boys? Laten we hopen van niet. Anders gaan we het ook niet best doen tegen CJVV 10. >>

 
CJVV 10 met de rode lantaarn. Dit hoort een makkie te zijn, hoor ik je denken. Maar zolang we weer bezig zijn met plaatjes verzamelen tijdens de wedstrijd en met een vleugje onderschatting kunnen we gezellig punten inleveren. En misschien gebruiken ze wel wat spelers uit hogere teams die het ons lastig gaan maken. Wonder boven wonder staan wij nog steeds bovenaan… en wie wilt er nou niet stunten tegen nr. 1?
 
Laten wij ons ding maar doen en die 3 punten binnenhalen. En het liefst ook met karakter en goed voetbal. Want de laatste 2 wedstrijden zijn nu het belangrijkst.
 
Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang om 11:30. Plaatjes verzamelen na de wedstrijd. Na de wedstrijd Eemdijk 3 kampioenswedstrijd kijken. Opstelling volgt hieronder:
  
Rikea, PUK
Bullet, Jaap + Wort, Bort
Mouse, Hip + Mup, H.W.D.
WB
 
Bank: Vullis, Maarten, Marty, Nevers, Booka… vergeet ik nog iemand?

Geef een reactie