Potjekak EK 2012 Voetbal Pool Update 02-05-2012

alt

Och, wat vliegt de tijd! Volgende maand is het dan weer zover. Dan mag het Nederlands Elftal weer strijden om die felbegeerde beker. Het EK Voetbal 2012 gaat dan van start. In de poulefase ontmoet Nederland gelijk twee grootheden, Duitsland en Portugal, en ook Denemarken mag niet onderschat worden. Een zware pot. Komt Nederland door deze eerste ronde? Winnen we nipt? Pakken we dikke punten tegen onze oosterburen? Voorspel het nu en win ook nog eens geld! Uiteraard heb¬† ik het over de Potjekak EK 2012¬†Voetbal Pool! Op moment van schrijven hebben twaalf dertien mensen zich aangemeld voor deze zinderende Voetbal Pool. Mondelings krijg ik vanuit alle hoeken te horen dat men zeker weten weer meedoet met de Pool. Dus wacht niet tot het laatste moment en meld je snel aan! Heb je nog geen account op Potjekak, registreer je dan hier! Voor nog wat uitleg, lees verder…>>
Net als met het WK 2010 zijn er ook deze keer weer Bonuspunten te verdienen:

  • 20 punten voor het juist invullen van de kampioen;
  • Verdubbel je voorspellingen van √©√©n wedstrijd door de inzet van een Joker;
  • Vul de Bonusvragen Excel sheet (download hier¬†versie Excel 97-2003 of Excel 2007 en hoger) in en stuur deze naar ek2012@potjekak.nl!

Voor de puntenverdeling en overige spelregels, verwijs ik je naar de Voetbal Pool uitleg. Hieronder nog wat informatie hoe je jezelf kan helpen. Voor de kampioen klik je eerst op het poppetje (zoals hieronder aangegeven). Je komt dan in je persoonlijke profielpagina. Vervolgens verschijnt er linksbovenin een icoontje met een potloodje. Hier kunnen de Kampioen en je Favoriete team ingevuld worden.

alt

Geef een reactie