Voetbal ’89 Panini Elftalplaatjes

alt

Nu het EK voetbal wel heel dichtbij komt (nog geen twee maanden meer), is het natuurlijk altijd leuk om terug te blikken naar de tijd dat Oranje een gouden elftal had. Ik noem een Gullit, een Van Basten en natuurlijk een Van Breukelen. Jawel, ik heb het over het team uit 1988. Oranje won toen het EK voetbal en het jaar daarom stond dit gouden elftal in de voetbalplaatjesboeken. Voor elke boekhandel en op elke hoek van de straat stonden kinderen (en stiekem ook volwassenen) die beroemde zilveren Panini plaatjes van het Nederlands Elftal te ruilen. Weet je nog? Een soort Voetbalplaatjes actie wat momenteel bij de Jumbo gaande is…. maar dan landelijk! Supervet! Hier een kleine greep uit het boek van “Voetbal ’89”, met de zilveren plaatjes! >>

alt

Pagina 45

Geef een reactie