Voorbeschouwing Eemdijk 7 – De Meern 4 (21-04-2012)

alt

Soms heb je dagen waarvan je denkt dat het de hele dag mag regenen. En als dat gebeurt, weet je zeker dat het zaterdag afgelast wordt met onze velden. Maar hier heeft het nietĀ  de hele dag geregend. En we zullen toch onszelf moeten voorbereiden voor zaterdag. Er staat immers een wedstrijd gepland… tegen een De MeernĀ 4 die steeds meer zin krijgt in voetbal. Afgelopen zaterdag veegden ze VVZ weg met 7-1. >>

Dat De Meern prima kan voetballen, weten wij nog wel. Het was een spektakele wedstrijd daar in de gelijknamige plaats. Wonder boven wonder had
showbizzquizzmaster Hip het weer eens op z’n heupen, wilde het veld uit stappen, kreeg een vrije bal, stapt weer het veld in en schoot de bal erin. En eventjes in de dying seconds van de wedstrijd schoot hij vanaf de aftrap ook een 4-5 erin. Zo werd Hip van schlemiel toch een held en stolen wij 3 punten van de Meern. Ze zullen deze wel weer terug willen. Wedstrijd begint om 12:30, aanvang 11:00. Plaatsvervangende cap 1 min stilte regelen i.o.m. scheids en De Meern. De rest … De Meern opeten.
Ā 

Voorlopige opstelling:

Japio, Vullis
DJ (?) Wort+Bort, PUK
WB, Booka+Mup, HWD
Dirk
Bank: ?????

Geef een reactie