Jacob Rutger (Jurre) de Graaf – 22 maart 2012!

alt

Als we het hebben over een wonder, denken we gelijk aan iets onbegrijpelijks en niet-alledaags. Maar een geboorte, wat dagelijks duizenden keren gebeurt en wat eigenlijk al als "gewoon" wordt beschouwd, is eigenlijk nog veel bijzonderder. Trotse en kersverse paps en mams Jaap-Henk (Eemdijk 7's topspits Japio) en Marjolein de Graaf kunnen dit als geen ander beamen. Op donderdag 22 maart 2012 om 11:49 uur zag hun kleine Jurre het levenslicht in het Meander Medisch Centrum. Enkele weekjes te vroeg, maar gelukkig in alle gezondheid, werd de kleine man in de armen gesloten van zijn ouders. Ondanks het feit dat hij bij beide ouders het zweet over de rug liet lopen van de spanning, liet hij deze spannende periode als sneeuw voor de zon verdwijnen met zijn komst. Met een gewicht van zo'n 2400 gram en een lengte van 47 centimeter maakt Jurre zijn beide ouders de gelukkigste mensen op deze aardbol. Potjekak wenst Jaap-Henk en Marjolein alle geluk, plezier en liefde van de wereld toe met hun prachtige zoon Jurre. >>

alt

alt

alt

Geef een reactie