Voorbeschouwing VVZ 49 6 – Eemdijk 7

alt
 
Aanstaande zaterdag staan wij gewoon in het voorprogramma van het eerste team van Eemdijk. En dat is eigenlijk bijzonder. Ze moeten direct na ons spelen en grote kans dat wij gewoon hetzelfde veld wisselen voor ons eerste. We kunnen nu opzich eindelijk wraak nemen op het eerste dmv het veld omploegen. Een beetje wraak voor al die jaren dat onze wedstrijdveld was omgeploegd door het eerste met hun trainingen. Of! Of we gaan gewoon heel goed voetballen… misschien word je nog gescout. Maar laten we wel alsjeblieft winnen… anders krijgen we dat te horen in de kantine. We zullen hiervoor wel meer dan alleen onze best doen. VVZ 49 6 heeft de afgelopen 4 wedstrijden 12 punten gehaald. Die zijn in topvorm en hebben er zin in. Klus voor ons om dat tij te keren.>>
 
Hoe is het trouwens mogelijk dat VVZ die inhaalslag maakt? Misschien door de tegenpartij te scouten??? Want wie o wie was toch die man die ons in de gaten hield gisteren? Gelukkig is het met ons zo dat we op woensdag helemaal niet kunnen voetballen… Daar kon die man vast geen touw mee vastknopen. Maar misschien is VVZ ook gewoon ineens heel lekker aan het voetballen. Ze hebben nooit met grote cijfers verloren. (Toeval wilt… alleen van ons 6-0). En ze scoren eigenlijk altijd (behalve tegen ons). Ze staan dan wel 8e, maar we mogen ze niet onderschatten. Hoe het ook wend of keert… zweten word het sowieso. Want het wordt welgeteld 17 graden!!!

Wedstrijd begint om 13:15. 1,5 uur eerder is de aanvang bij Eemdijk 11:45. Wel op tijd komen WB! Opstelling zal Hip wel maken. Knallen!
 

Geef een reactie