Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Spakenburg 7

alt

En we gaan door. Door met de “zogenoemde zware reeks”. En ze zeggen altijd… de laatste loodjes zijn het zwaarst. Alhoewel… Waar we de 3 punten hebben verloren met de eerste wedstrijd, en een ongelukkig gelijkspel in de tweede wedstrijd, lijkt het alsof we al de zwaarste loodjes te pakken hebben gehad. Ik vind, weer eens tijd voor een drie-punter deze zaterdag. En laat het nou net Spakenburg 7 zijn waar we tegen moeten.>>

 
En wie kent deze blauw-witte rakkers nou niet. Wanneer wij geen training hebben, komen we ze regelmatig tegen in de Slok. En naast kameradelijk met elkaar omgaan, spannen grootdoenerij en bluffen de troon. Dit dan voor in het veld natuurlijk. De eerste wedstrijd is echter door ons verloren. De grootdoenerij en bluffen hadden daar op de blauwe kant van de Westmaat geen invloed. En vooral niet op de discutabele 12e man. Die 12e man is dan aanstaande zaterdag gelukkig niet aanwezig, maar we zullen er hard voor moeten vechten. Want Spakenburg 7 heeft gisteren niet getraind i.v.m. biddag.

De wedstrijd begint om 12:30. Om 11:30 verzamelen bij Eemdijk. Kom op tijd want we hebben wat te bespreken. De opstelling is al klaar en die krijgen we dan te zien. En wilt iedereen die gisteren niet op de training was, melden of die er zaterdag aanwezig zijn of niet. Knallen!!

Geef een reactie