Alcatraz S01E08 – Clarence Montgomery

alt

Enkele weken geleden was er geen aflevering van Alcatraz op maandag (of voor de downloaders op dinsdag). De week daarop verschenen twee afleveringen, maar dat bleek niet de opvulling te zijn van die ene verloren week. De achtste aflevering, genaamd “Clarence Montgomery”, verscheen namelijk wel op het web, maar niet op de Amerikaanse tv’s. Menigeen hebben de aflevering al gezien, maar vandaag is de officiele download uit. Dus niet de elfde aflevering zoals doet vermoeden, maar de achtste… Snap je het nog? Anyhow, de serie trekt steeds minder kijkers in de VS, waardoor de kans bestaat dat deze geannuleerd wordt. Jammer. Maar tot dan kun je genieten van de overige afleveringen. Check! >>

Hieronder de downloadlinks:

Torrent DivX
Torrent HD 720p
NZB DivX
NZB HD 720p

Geef een reactie