Potjekak EK 2012 Voetbal Pool

alt

Het duurt misschien nog een maand of drie, maar voor je het weet is het zover. Uiteraard heb ik het over het Europees Kampioenschap voetbal. Waar het Nederlands Elftal twee jaar geleden op het WK uitgeschakeld werd in de finale door nieuwe aartsrivaal Spanje, zo mogen ze het dit jaar wederom proberen. Maar nu alleen met Europese landen. Krijgen we een herhaling van het magnifieke EK van 1988? Gaat Oranje het dit jaar weer tot de finale schoppen, of worden we de eerste ronde al gelijk overmeesterd door landen als Portugal en Duitsland? We gaan het zien. Potjekak is natuurlijk ook weer betrokken bij dit evenement. Helaas niet fysiek, aangezien Polen en Oekraine net een tikkeltje te ver rijden is… en we hebben geen kaarten. Maar Potjekak vermaakt jou wel met zijn Potjekak EK 2012 Voetbal Pool. Twee jaar geleden was het een gegarandeerd succes en werden er leuke prijzen uitgedeeld, en dat willen we dit jaar evenaren. Zeer binnenkort kan er weer ingeschreven worden bij de Potjekak EK 2012 Voetbal Pool en kan er gewed worden op de wedstrijden uit groepen A t/m D, en natuurlijk alle ronden erna. Ongeacht of Oranje de poulefase overleeft. Ben jij klaar om je voetbalkunsten en -kennis te tonen aan de buitenwereld? Binnenkort meer informatie op Potjekak. Houd Potjekak in de gaten!

Geef een reactie