VSC 6 – Eemdijk 7 (2-1)

alt

Omdat iedereen zo loopt te zeiken dat het verslag altijd zo laat gepost wordt, volgt hier een ontzettend korte samenvatting van de wedstrijd tegen en bij VSC in Utrecht. Tja, ook buiten de velden wordt er geklaagd en gezeken, dus vandaar op deze manier. >>

De eerste helft was de match eigenlijk al gespeeld. WB zette na een prachtige steekpass van Japio de eerste en beste aanval op, en schoot via links diagonaal op de tweede paal, waarna Vullis per ongeluk de bal binnenliep. 0-1.

De twee tegendoelpunten kwamen helaas door fouten van de verdediging. Er werd onder de bal doorgemaaid bij de 1-1 en er werd te laat ingezet bij de sprint bij de 2-1. Deze twee goeie kansen die VSC kreeg, benutten ze goed.

De tweede helft speelde Eemdijk 7 zoals het zou moeten spelen, op karakter en tandvlees, maar wierp dit niet zijn vruchten af. Helaas… Achterin stond het als een muur, dankzij de nieuwe tactiek, en nu was het aan de voorhoede. Helaas kregen de beste spelers de bal niet achter de keeper.

Uiteraard kunnen we de scheidsrechter de schuld geven, maar de beste man doet ook zijn best, en floot twee kanten op. Misschien ietwat te vaak (gek op fluitjes?), maar ach… We staan nog eerste. Ook al hebben de directe tegenstanders het beter gedaan. Misschien moeten we eerst eens naar onszelf kijken