Voorbeschouwing Odysseus F5 – Eemdijk F7

alt

Al vele ontberingen hebben we doorstaan met dit team. Veel meegemaakt. Alle soorten weer, alle soorten velden, alle soorten tegenstanders….. Maar deze zaterdag krijgen we een nieuwe genre in het kader van ontbering. En ik geloof direct dat het ons grootste uitdaging zal worden. Zaterdag mogen we tegen Odysseus (alweer) en de wedstrijd begint om 09:30 (WAT!?) >>

Minus 1,5 uur krijg je dus 8:00. Om 8 uur (s’ochtends!) is het verzamelen bij VVEemdijk! De trainers van de F-jes zullen hun ogen uitkijken wanneer ze in plaats van hun gebruikelijke gespuis, nu ook volwassene gespuis zien komen. Zal de kantine wel open zijn? Zal niemand zich verslapen?? Het zal voor Eemdijk maar ook voor ons een nieuwe ervaring worden. Want dat we s’middags en s’avonds een balletje kunnen trappen, weten we wel. Maar om 09:30 s’ochtends?

Blijkbaar is het voor Odysseus wel een geschikte tijd. Want wie gaat er nou vrijwillig om dit uur voetballen? Misschien is het handig voor hun om zo uit de kroeg na het broodje shoarma hun roes weg te voetballen. We zullen het zien.. maar ik geloof wel dat naast het thuiswedstrijdgevoel zij ook het voordeel zullen hebben met de gewenning van zo vroeg voetballen. Gelukkig kennen wij Odysseus al een beetje. Tenslotte hebben we afgelopen zaterdag ook al tegen ze gebald. Dus we weten wie we voor ons krijgen. Maar toch… het wordt zeker afzien… en dat op je vrije dag.

Zorg dat je sowieso genoeg slaap hebt, want dan hoef je geen wallen weg te poetsen voor….. de fotoshoot om 13:30!!! Waarmee de foto’s gemaakt worden voor de binnenkort zeer gewilde Eemdijk 7 voetbalplaatjes. Be there. Let op! Door deel te nemen aan deze actie zie je af van de portretrechten. (En als je hiermee niet blij bent, spreek Booka dan aan. Hij is met je eens want hij is bang dat hij mis December wordt gemaakt op een Eemdijk kalender… of zoiets.)

Geef een reactie