V.V. Eemdijk Voetbalplaatjes bij de Jumbo

alt
Potjekak’s mailbox is beladen met mailtjes over de nieuwe voetbalplaatjes actie die binnenkort van start gaat bij supermarkt Jumbo. Van elke speler van elk team van V.V. Eemdijk wordt een voetbalplaatje uitgebracht. Eemdijk 7 is dus ook van de partij… Tenminste, als je afziet van de portretrechten. Wie wil nou niet een voetbalplaatje van zichzelf sparen? Een dubbele Japio ruilen tegen een zeldzame Rikea. Een unieke bORt ruilen tegen minstens twee Dirk’s. Het kan allemaal. Als er meer info is over de tijden dat de fotograaf bij Eemdijk is voor een foto, verschijnt dit op Potjekak. Voor het volledige “persbericht”, lees verder of klik hier. >>
Update 23-02-2012: allemaal naar de kapper deze week, zaterdag 25 februari om 13:30 uur gaan we op de foto!
Bericht Voetbalplaatjes actie Jumbo en V.V. Eemdijk Jumbo Van Wincoop heeft het bestuur van onze vereniging benaderd om medewerking te verlenen aan het ontwikkelen van een unieke spaaractie.
De droom van elke vv Eemdijk voetballer wordt nu werkelijkheid! Een voetbalplaatje van jezelf verkrijgbaar bij de lokale Jumbo supermarkt. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat ieder spelend lid, de begeleiding, clubscheidsrechters, bestuursleden en een aantal mensen die persoonlijk benaderd worden, individueel op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op vaste tijden een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. De tijden en het schema worden zo snel mogelijk op de site en aan jullie leiders gemeld.

Door deel te nemen aan deze actie zie je af van de portretrechten.
 
Graag wil ik jullie verzoeken om deze email te verspreiden binnen jullie teams.
 
Mis deze unieke kans niet!!  

Geef een reactie