Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Odysseus 5 (18-02-’12)

alt
Voordat we het per ongeluk vergeten, is er morgen nog een wedstrijd gepland. Ik weet… de voetbalschoenen waren een poosje ingewisseld voor de schaatsen i.v.m. de vrieskou. Maar dat was toch vorige week… nu staat het toch een warme 8 graden te zijn! De vraag is alleen nog of de velden het wel aankunnen. Uiteindelijk dus de vraag of we na al 2 keer aflastingen dit keer wel kunnen spelen tegen Oddyseus 5. >>  

Donderdag werd er beperkt getraind om de velden te sparen en misschien is het zaterdag nog niet eens zover. Maar voordat het verlossende antwoord komt dat we niet hoeven te spelen, moeten we wel klaar staan. Ik geloof dat we wel elk greintje energie kunnen gebruiken tegen dit jong team. En vooral omdat zij wel doorgetraind hebben (kunstgras) en wij weer vaak genoeg de binnenkant van de Slok hebben bekeken. Dat lijkt mij een zware klus.
We zullen zien. Wedstrijd begint om 12:30 op veld 3. Aanvang 11:30. Opstelling is eventjes hieronder geklad:
Vullis, Japio Azari, Wortel/Bort, Bullet Mouse, Mup/Hip, Booka Dirk
Overige mensen die er niet in staan maar wel komen, even melden in berichten hieronder!
Ps… als er geen wedstrijd is, gaan we wel trainen! (om 14:00)

Geef een reactie