Voorbeschouwing Edo 3 – Eemdijk

alt
Eenheid Doet Overwinnen. Die eenheid voelde ik gisteren ook. Welgeteld 12 man op de training en diverse koppen die je praktisch weer voor het eerst zag. Je kon er een eenheid in zien. Overwinnen was voor de helft van het manschaft helaas niet echt. Blijkbaar door het vele gemis van trainingen en wedstrijdritme. Of had de gemiste kopbal voor open doel van WB toch het tij kunnen keren? We zullen het nooit weten. Wel was showbizzquizmastercaptain Hip ons aan het drillen voor de wedstrijd die komt. Zaterdag moeten we namelijk tegen EDO 3 (EenheidDoetOverwinnen). En slechts met een karige Eénheid – 0 hebben we de vorige keer gewonnen. >>

 

Ik weet het nog wel goed… Met maar slechts 11 man inclusief slecht geconditioneerde mensen, een wissel die halverwege de eerste helft kwam en met boze gedachten weer de tweede helft ons verliet. 11 man die allemaal 90 min. maakten (ongekend!) en een peer van Booka die als enige doelpunt gerekend is. Het was een zware wedstrijd die beide kanten op kon gaan. We waren blij dat we Edo hadden verslagen, met een stiekeme wens dat we een concurrent hadden verslagen. Ze hadden tenslotte als ware kampioenen Spakenburg 7 verslagen (zie verslag Edo 3 op hun site). Tegenwoordig staat Edo op een 8e plek en helemaal niet zo concurrerend als we dachten. Niet dat dat wat uitmaakt hoe het team van de tegenpartij is. Tegenwoordig kijken we meer naar onszelf. Zullen we zaterdag namelijk wel genoeg man hebben? Maarten, PUK, HWD, Floep, Marty hebben al afgemeld. Maar gelukkig weet showbizzquizmastercaptain Hip het allemaal beter dan ik. Hij houdt alles strak in het gareel en zal hij de opstelling hieronder vermelden. Opstelling komt dus. Wedstrijd begint 14:30. Aanvang 13:00. Wel op tijd komen… en neem je (lease)auto mee. HWD en PUK zijn afwezig!

Edit WB: Hieronder de opstelling!

alt

Geef een reactie