Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Oddyseus 5 (21-01-2012)

alt  
Eerst stond hier een kleine donderpreek met feitjes over hoe slecht 2012 is begonnen qua voetballend aantal met de training. Met de vraag ‚Äúwaarom was je niet met de training‚ÄĚ afgelopen woensdag, kwam een simpel antwoord over de slechte staat van het weer. Je word er gewoon een beetje verdrietig van. Met het trainen leer je op z‚Äôn minst nog aan het slechte kwaliteit van het veld te wennen, dat zul je echt gaan merken. Sterker nog‚Ķ morgen op ons eigen (bagger)veld (2) tegen studententeam Oddyseus 5‚Ķ. Mits het doorgaat natuurlijk. >>

Update 21-01-2012 РDe wedstrijd is afgelast.   Stiekem is deze wedstrijd al de return, alleen is de heenwedstrijd nog niet geweest.  Slecht weer was toen de boosdoener en het zou zomaar ook morgen dit het geval kunnen zijn (er wordt een gebied van regen verwacht deze nacht). Dat wilt nog niet zeggen dat je vanavond een vrijkaartje hebt om flink de kroeg in te gaan of met je vrouw te boemelen. Voor hetzelfde geld gaat het morgen door en word er van je verwacht dat je scherp bent. Vooral van de niet getrainde  mannen wordt extra inspanning verwacht. De wel getrainde mannen kampen met lichte blessures en is stiekem de vraag of morgen de boel 100% genezen is. Morgen om 12:30 beginnen, 11:30 aanwezig zijn. Opstelling lijkt vanzelfsprekend… En laten we alsjeblieft niet als slappe hap beginnen.

Geef een reactie