Alcatraz S01E01 en S01E02

alt
Het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe serie, na het geweldige Lost. Deze keer geen comedy, of zombies, maar gewoon lekkere mysterieuze shit! Alcatraz! In 1963 wisten enkele gevangenen te ontsnappen uit de gelijknamige¬†gevangenis in San Francisco. Alcatraz werd gesloten en de overige gevangenen werden overgebracht naar een andere gevangenis.¬†Maar… is dit wel zo?¬†Zijn de gevangenen ooit wel overgebracht naar een andere gevangenis? We gaan het zien in deze nieuwe serie van J.J. Abrams. Gisteravond kwamen de eerste twee afleveringen (“Pilot” en “Ernest Cobb”) op de Amerikaanse tv, en wij hebben ze voor je! >>

Hieronder de downloadlinks: – Torrent DivX deel 1 en deel 2
– Torrent HD (720p) deel 1 en deel 2
– NZB DivX deel 1 en deel 2
– NZB HD (720p) deel 1 en deel 2
 

Geef een reactie