Potjekak Shortfilm “Merry Quizmas” (2011)

alt

Jawel, ze zijn weer terug. WB en MJ hebben ook dit jaar weer een fimpje gemaakt. Ook wel “Potjekak’s Shortfilm” genoemd. Een jaarlijks terugkomend fenomeen in filmland. In tegenstelling tot de jaren ervoor heeft het filmpje dit jaar geen Sinterklaas thema, maar staan de donkere dagen van de kerst centraal. Geniet mee van dit fantastische filmpje, met in de hoofdrol WB, MJ en de kleine Justin als gastrol. Nu al een grootheid in de filmwereld. In “Merry Quizmas” vertelt WB zijn zoontje een verhaaltje voor het slapen gaan, genaamd Merry Quizmas. Merry Quizmas gaat over een man, MJ, die zijn kerstavond in alle rust wil spenderen. Maar… Wanneer de klok 0:00 uur slaat, wordt MJ opgeschrikt door een stem in zijn huis. MJ raakt verwikkeld in een Quiz, waar hij niet uit weet te ontsnappen. Het filmpje duurt (inclusief enkele bloopers) zo’n tien minuten, dus even tussendoor op het werk, op school of gewoon thuis zal dit filmpje je van de dagelijkse sleur helpen zo vlak voor de kerst! Check ‘m nu! Potjekak presenteert WB en MJ in Merry Quizmas! >>

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Fw8fen72R18]

Geef een reactie