Voorbeschouwing CJVV 9 – Eemdijk 7 (10-12-2011)

alt
Het mag dan wel de eerste herfststorm zijn dit jaar… maar veel regen valt er ook weer niet. En als er regen valt, wordt het zo richting Duitsland geblazen! Dus grote kans dat het morgen gewoon doorgaat. Gelukkig hadden we woensdag al kennis gemaakt met de harde wind tijdens een partijtje voetbal. De mannen die stil stonden, kregen het al snel koud. En een voorzet tegen de wind in mag harder getrapt worden dan normaal. We zullen het vast weer zien morgen tegen CJVV 9. >>
Ik kan het mij nog wel heugen. Ons eerste wedstrijd, thuis, tegen CJVV, bloedje heet, zij maar 10 man op het veld, en wij net 1 gescoord toen hun 11e man arriveerde. Met moeite nog tot 3-0 gekregen met de rust. Na de rust niets meer er uit kunnen halen. Onze beste wedstrijd was het niet. Die van hun ook niet (zeggen ze). Nu vast helemaal compleet en gebrand om ons terug te pakken. Zoals altijd….
Aanvang bij Eemdijk 13:15. Wedstrijd begint om 14.45 En opstelling maakt Hip hieronder.

Geef een reactie