Qlimax 2011 – Mixed by Zatox

alt
Ook dit jaar verschijnt een cd van ’s Neerlands bekendste hardstyle feest op de “digitale markt”. Jawel. Deze keer worden de stampende beats gemixt door Dj Zatox. Deze is sinds 23 oktober te koop, maar nu ook online te verkrijgen. Voor links en de tracklist, zie bij Meer Lezen. >>
Hieronder de downloadlink: – Megaupload

Hieronder de tracklist: 01 Zatox – No Way Back (Qlimax Anthem 2011) 02 Noisecontrollers – The Universe Was Born 03 TNT vs. Kutski – Suckness 04 Tatanka Project – Floor Massacre Rmx 05 Zatox – Winter 06 The Prophet & Duro – Shizzle My Dizzle Rmx 07 Zatox – Unborn 08 Coone – The Prime Target 09 Headhunterz & Zatox feat.Nikkita – The Perfect Weapon 10 Frontliner – Dream Dust 11 Brennan Heart & Wildstylez – Lose My Mind 12 Psyko Punkz – Let’s Get Ill 13 Acti & Zot – Wow Wow 14 Tat & Zat – Reaction 15 Zatox & The R3belz – Odissea 16 Wild Motherfuckers – Wildest 17 The R3belz & Vamper – Cosmik 18 Gunz For Hire – Kings Of The Underground

Geef een reactie