Voorbeschouwing CJVV 10 – Eemdijk 7

alt    Het lijkt alsof de weergoden weer met ons zijn. Morgen kan het zomaar 10 graden worden! Lekker temperatuurtje voor hartje november. Lekker veel zuurstof in de lucht en heel misschien wordt het zelfs nog een graadje warmer. Omdat we naar het verre zuiden moeten. Amersfoort. Spelen tegen CJVV 10.>>   Ondanks dat de gehaktballen ook een graadje warmer mochten, waren ze lekker en hebben Japio en Puk weer hun kookkunsten bewezen. Kippenvleugels, frikandellen, het maakt niet uit. Er onstonden jaloerse blikken vanaf de bar en mensen probeerden zelfs achter de bar te komen om de geheimen te ontfutselen. Het plaatje Paradise werd weer afgespeeld op de plaatafspeelapparaat en er werden mooie verhalen verteld over het feestje van afgelopen zaterdag in de Molenstraat. Iets met vage gasten en vage ongenodigde gasten. En er was zelfs een beetje intel over CJVV 10.

Deze ploeg die net niet de rode lantaarn draagt, heeft 2 gelijk spelletjes gemaakt. En 1 ervan zelfs tegen een ploeg als Zwaluwen Utrecht. Ze schenen daarbij wel hulp hebben gekregen van een paar extra creatieve spelers. Voor hetzelde geld krijgen wij morgen deze vriendelijke spelers ook. Dus oppassen!

Wedstrijd begint om 12:15. Aanvang is om 10:30. En de opstelling staat hieronder. Enige uitleg: Opstelling is onder voorbehoud en de stippellijntjes zijn niet de pisstraaltjes van de aanvallers naar de verdediging toe. Maar het moeten juist looplijntjes zijn. (Ik heb em niet gemaakt!) Succes! alt

Geef een reactie