Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Cobuboys 6 (12-11-11)

alt En nu ik dit schrijf, begint de dag van de elfde van de elfde van de elfde te worden. Is dat dan zo speciaal? Het is toch net zoals elke dag weer een speciale dag? Maar deze dag heeft als datum aanduiding alleen maar elven. En dat maakt de dag eigenlijk niet zo speciaal, maar de datum juist wel! Goed…. Wij spelen niet op de elfde van de elfde van de elfde. Wij spelen op de twaalfde van de elfde van de elfde. Op zich ook een speciale datum, er is immers maar 1 twaalfde van de elfde van de elfde. Maar de dag is net iets specialer. Want dan spelen we namelijk tegen Cobuboys 6. De koploper van onze competitie. >>

Wat deze dag ook bijzonder maakt, is dat ik een feestje hou. Mijn huisje zal dan proppievol met mensen zijn (bier is al ingeslagen!) en ik hoop dat het heel gezellig wordt. Jullie zijn allemaal (Eemdijk 7 + aanhang. red.) uitgenodigd! Maar ik hoop wel dat we dan over winstpartijen kunnen praten. Want vorig jaar hadden we ook met mijn feestje verloren…. En het ging alleen maar over wat er fout is gegaan! Hoe irritant! Dus als je niet Cobuboys wilt verslaan voor het feitje dat ze helemaal bovenaan staan. Doe het dan voor mij! Cobuboys heeft maar 1 keer verloren. Namelijk thuis van Spakenburg 7 met maar liefst 1-5! En dan weet ik wel dat Spakenburg 7 een goed team heeft, maar waarschijnlijk was er wat mis met Cobuboys toen. Want dat is een aardige klop. Ze staan heus niet voor die man met die korte achternaam op nummer 1. Dus zekers weten niet onderschatten die lui en met volle kracht er tegen aan! En voor de verandering hebben we zelfs 3 wissels! Zie opstelling hieronder! Wedstrijd begint om 12:30. Aanvang is om 11:30. Knallen!

alt

Geef een reactie