Voorbeschouwing Eemdijk 7 – VVZ ’49 6 (29-10-11)

alt

Hoera! Er wordt gezeurd om de voorbeschouwing! Dat betekent dat het toch gewild is om te lezen en dat Eemdijk 7 niet langzaam uitsterft als een opgebrand kaarsje (wat voelbaar wel met de training het geval is). Maar af en toe wordt er nog wel wat levendigs opgemerkt tijdens de training. Vooral wanneer er gezegd wordt dat we tegen nummer laatst moeten. “Die pakken we met dubbele cijfers!”. Een levendig positive maar onrealistische schreeuw van 1 van de Eemdijk 7-naren. Want sinds wanneer pakken we altijd nummer laatst met dubbele cijfers? Voor zover ik mij het kan herinneren mogen we altijd weer hard knokken tegen de underdog. En dat kan ook zomaar gebeuren tegen VVZ ’49 6. >>

En alhoewel Booka weer een frikandel nam, was het voor de verandering eens dit keer kippenvleugels op het menu! Ze waren prima te eten en als je het geluk (of ongeluk) had, kreeg je zelfs de kippenvleugels met extra veel kruiden! Het duo PUK en DJ waren niet gewend om zo intiem samen te werken in de keuken waardoor de vleugels niet allemaal evenveel gekruid werden. Het maakt niet zoveel uit, het smaakte prima voor een eerste keer. En met de kruiden, wordfeud en verscheidene biertjes komen de praatjes los over onze volgende wedstrijd tegen VVZ ’49 6.

De laatste keer dat we een VVZ 49 in onze competitie hadden, werden deze jongens kampioen en verloren wij 2 keer van deze hakkers. Toen we uit tegen VVZ moesten, was het zelfs het debuutwedstrijd van Wortel in toenmalig Eemdijk 8. Hij had een goed feestje de avond ervoor en dacht gewoon een lekker potje te voetballen. Het werd meer een potje knokken en we waren bijna van het veld af gelopen vanwege de thuisfluitende scheids. Na het verlies vroeg Wortel onwetend of dit dan zo’n belangrijke wedstrijd was. Ja… Het was onze laatste kans om nog mee te doen met het kampioenschap. Uiteindelijk werd VVZ kampioen omdat ze simpelweg de meeste wedstrijden hadden gespeeld.

Goed… leuk geschiedenislesje. Zaterdag tegen nummer laatst (niet onderschatten) om 12:30 thuis. 11:30 is aanvang. De opstelling… voor zover je eruit komt. Zie hieronder. En als je het niet snapt!! Dan moet je het Japio en Puk maar vragen!!! ;)
alt

Geef een reactie