Voorbeschouwing Roda ’46 6 – Eemdijk 7 (15-10-11)

alt

Dat was nieuw. De melding van Eemdijk zelf dat er niet getraind mag worden op de velden en maar vier man daadwerkelijk op de training. Meestal wordt er niet naar geluisterd… maar blijkbaar kwam het voor velen toch goed uit om niet te gaan. Sowieso is er de laatste tijd weinig animo meer met de training. Een jaarlijks terugkomend probleem wanneer het kouder en natter wordt. Goed… dus training maar gecanceld en iedereen de rust gegeven. Deze opgedane kracht zullen we nodig hebben tegen het altijd lastige Roda ’46 6 uit.>>
 

De laatste keer dat we op de verre velden van Roda mochten spelen, straalde de zon met zo’n 25 graden. Het was een helse wedstrijd waar beide partijen last van de droogte hadden maar wel alles in de strijd gooide. Een wedstrijd waar spits Vullis in onze eigen 16 een bal wegslaat en hiermee een penalty veroorzaakte. Maar ook een wedstrijd waar wij een 2-1 achterstand in 5 minuten omboog naar een 2-3 voorsprong. Helaas trokken we toch aan het kortste eind. De minimale bezetting in wissels voelden we in onze benen en Roda kwam langszij en won uiteindelijk ook nog. Veel pijn deed dat niet aangezien we al van te voren een verlies accepteerden. Morgen zal dat gevoel anders zijn…

De vraag is alleen of dat wel gaat lukken. Met een dag niet getraind is voor sommigen een maand niet gevoetbald. En of we wel genoeg man hebben is ook maar de vraag. De opstelling is na een gecancelde training niet gemaakt en zal vast hieronder in de comments komen. Of 5 minuten voor de wedstrijd. Wat we wel al weten is de tijd van de wedstrijd. Deze is om 13:00 ipv de 16:30 die eerder is vermeldt. Handig voor de papa’s die snel nog even een babysitter moeten regelen. Succes! Aanvang is uiteraard een 1,5 uurtje eerder: 11:30. Ook succes en knallen!

Geef een reactie