Voorbeschouwing Eemdijk 7 –VSC 6 (08-10-11)

alt

 
{xtypo_dropcap}”L{/xtypo_dropcap}aten we onszelf niet te serieus nemen allemaal”, “Ik neem jou wel serieus”, zijn kreten uit de discussie van het laatste verslag. Blijkbaar zijn er trust issues aanwezig. Laat ikzelf dan wel serieus zijn. Hip z’n frikandellen waren prima! Plus een training gehad waar de mankementen van afgelopen zaterdag nog eens onder de loep werd gehouden en aan gewerkt. We waren er echt serieus mee bezig. Het moet ook wel. We staan zomaar 2 punten los op een nummer 1 plek. Straks gaan teams nog denken dat we supergoed zijn! VSC 6 zal ons dus niet zomaar onderschatten.>>
Van horen zeggen heeft VSC 6 een paar bloedsnelle aanvallers. Dat wordt dus niet (teveel) drinken de avond ervoor. We zullen wel aan de slag moeten. Vooral ook… en dit is natuurlijk meer een gevoelskwestie… vooral ook dat onze bank met de wedstrijd lijkt uit te dunnen. Het is maar goed dat onze keep alvast een scheids heeft geregeld. Anders hadden we er nog eentje moeten inleveren om te gaan fluiten.

1 Winst en 2 gelijkspelletjes… dat is wat VSC 6 al gedaan heeft. We zullen het zaterdag zien. Of niet… morgen geeft ie lekker 10 mm regen aan en zaterdag nog eens 7. Zwembandjes mee dus.

Wedstrijd begint weer eens op een normale Christelijke tijd 12:30. Aanvang: 11:30. Opstelling zie hieronder. alt

Geef een reactie