Voorbeschouwing De Meern 4 – Eemdijk 7 (01-10-2011)

alt
En nu er eindelijk zoveel gereageerd wordt op het verslag van de laatste wedstrijd, weet WB tenminste weer waar hij het voor doet allemaal. Nu kan de voorbeschouwing komen. De Meern 4. Dat wordt em. Waar wij vorig jaar De Meern 7 als directe concurrent voor de schaal moesten aanzien, gaan we nu kennismaken met nummertje 4 op de kunstgrasvelden. Dat zal lekker warm worden na een dagje 20 graden, zonnetje erbij en dan lekker op het eind van de dag… 16:15!!! >>
Japio blijft talenten ontdekken. Waar vorige week de frikandellen op de juiste manier gebakken waren, liet hij na de training de kippenvleugels tot een ongenaakbare smaak serveren. En hij was one man standing achter de bar, aangezien DJ had besloten zijn sleutelbeen te breken. Japio blijkt ook niet op het veld hard te kunnen werken. En dan maak hij ook zomaar een opstelling zomaar uit het niets.

Alhoewel… uit het niets. We zijn een klein aantal wedstrijden verder en de opstelling lijkt verdacht veel op de vorige! Blijkbaar zijn het gewoon de standaard 13 die er altijd voor kiezen om met voetballen te zijn. De rest heeft vast wel een geldig excuus. Alleen let wel op dat de standaard 13/14 ook eens een keertje niet kunnen. En we missen Rikea en DJ al. Let op…. Dit is geen wijzend vingertje naar iemand… maar wel een waarschuwend vingertje naar iedereen.

Wedstrijd begint om 16:15!!! Aanvang is 1,5 uur eerder. Dus 14:45!!! Opstelling zie hieronder. 

alt

 

Geef een reactie