Voorbeschouwing Eemdijk 7 – CJVV 9

alt{xtypo_dropcap}”Ik{/xtypo_dropcap} schiet er altijd 1 in met de eerste wedstrijd”, zei Gerrit met vol overtuiging dat het deze wedstrijd ook gaat gebeuren. De “training” op een blubberig veld is gedaan en er wordt voldaan aan de bier gezeten. Er wordt nog wat na gelachen van Groningse avonturen en Hip knutselt een creatieve opstelling in elkaar. We zien wel wat er zaterdag gaat gebeuren. Nogmaals de vraag of het doorgaat door het slechte weer en slechte toestand van de velden. Maar dat zien we zaterdag wel tegen CJVV 9. >>
Vorig jaar hadden we CJVV 10 in de competitie. En wat blijkt… ze zitten nu toevallig ook weer in onze competitie. Deze mannen hebben een last minute 5e klasse aangevraagd en bij ons in de poule gekomen. Nu mogen we tegen hun 9e die al wat jaartjes in de 5e klasse vertoefd. CJVV 9 die een stabiele 5e klasser is, mag Gerrit zijn eerste doelpuntjes erin peren. Het zal mij benieuwen! Hoedanook… lekker knallen zaterdag!

Wedstrijd begint 12:30. Aanvang is om 11:30

Zie hieronder de opstelling: When you see it, you’ll shit bricks.
alt

Geef een reactie