Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Cobu Boys 4 (03-09-2011)

alt

Nou… dit is em dan weer. De eerste echte officiële voorbeschouwing van een eerste echte officiële wedstrijd. En alhoewel de eerste 2 oefenwedstrijden wij als team de naam Eemdijk 7 hebben gedragen. Blijft het nog wennen. Eemdijk 7… we kunnen nog steeds geen leuk lal liedje van maken. Ook afgelopen weekend met het succesvolle Eemdijk 7 teamuitjeis het niet gelukt. Misschien dan toch aankomend wedstrijd, wanneer we tegen Cobuboys 4 moeten. >> De eerste bekerwedstrijd is het deze zaterdag. Wel een bekende naam, geen bekend team. Het maakt niet uit… we hebben er nog nooit van verloren. Wel zal het een goed team worden (vierde klasse?). En nog steeds zijn sommige spelers van het zevende op z’n 100% fitheid. Dat dat wordt gezellig knallen. Maar vrees niet! De zon gaat schijnen en het er wordt een heerlijke 25 graden verwacht. Genieten wordt het sowieso.

De opstelling is nog niet klaar. We zijn gisteravond in de kantine blijven hangen. En daar hebben ze geen bierviltjes.

Geef een reactie