Voorbeschouwing G.V. Groen Geel – Eemdijk 7

alt

Voor de ene helft is het vanavond zover, maar voor de andere helft is het morgen partytime. Eindelijk weer een teamuitje. Groningen is de Place To Be, en brengt ook onze tweede tegenstander sinds we Eemdijk 7 heten. G.V. Groen Geel. Een clubje met studenten en starters. Betekent dit dat ze niet kunnen voetballen? Nee, dat zeer zeker niet, maar het betekent wel dat ze flink kunnen zuipen, en hier kunnen we ons voordeel uit halen… tenminste… >>

Helaas kunnen we niet garanderen dat we morgen op volle sterkte zijn. Een deel van Eemdijk 7 is vandaag al aan ’t voordrinken en het nachtleven aan ’t inspecteren. Deze mannen zullen niet hun biertje laten staan, ondanks dat ze morgen moeten knallen. De andere helft (die zaterdagochtend pas verschijnen) zal dubbel zo hard moeten strijden. Eemdijk 7 kent geen verlieswedstrijden en wil deze niet kennen ook. Gelukkig hebben de “verkenners van vrijdagavond” een bekende op het gebied veld-kotsen bij zich, dus na die eerste adem en die tweede kotsbeurt zal Diek 7 vlammen als een malle!!!

Dus mannen, niet teveel drinken (Eef, ook jij niet met je Facebook-zuipfoto)! Ik weet dat jullie dit lezen, aangezien een verzoek voor deze voorbeschouwing van Eefbert kwam, en hij jullie dit wel laat lezen :-))

Tot morgen, en zet het bier vast koud en slaap het bed vast in!

Geef een reactie