Voorbeschouwing Eemdijk 7 – Eemdijk 8 (20-08-2011)

alt

Het is nog niet zo lang geleden dat wij onder de noemer ‘Eemdijk 8’ door het leven gingen. Vele pieken en dalen hebben we meegemaakt als Eemdijk 8, maar sinds enkele weken is pas bekend dat wij Eemdijk 7 heten aankomend seizoen. Door een kampioenschap en een promotie naar de 5e klasse zijn wij één plekje opgeschoven in de V.V. Eemdijk ranglijst. Het voormalig Zevende team is nu het Achtste geworden. We spelen dus een rollenspel. Om deze gedaanteverwisseling in te luiden, wordt zaterdag 20 augustus 2011 een wedstrijd gespeeld tussen het nieuwe Eemdijk 7 en het nieuwe Eemdijk 8. De strijd der titanen! >>

Is Eemdijk 7 klaar voor de strijd? Tijdens de training van afgelopen woensdag zaten enkele spelers al lekker in hun vel, maar het overgrote deel is zo hier en daar nog wat aan ’t klungelen en schort het nog wat aan de conditie. De vraag voor zaterdag luidt: hoe fit is Eemdijk 8? Enkele spelers van Eemdijk 7 trainen al enkele weken en zullen de kar moeten trekken. Conditioneel schort er aan elke speler nog wel wat, maar we gaan er vanuit dat Eemdijk 8 ook kampt met deze “problemen”.

Zo’n oefenwedstrijd is natuurlijk een geweldige voorbereiding op het nieuwe seizoen en zo kan er al gelijk wat wedstrijdervaring opgedaan worden. Zaterdag om 14:30 uur vangt de wedstrijd aan, dus zorg dat je op tijd bent bij de eerste teambespreking en de warming-up. Er is namelijk niets zo belangrijk als een goede warming-up… aldus Eemdijk 7 fysio Mouse.

Conclusie:
Wedstrijd: Eemdijk 7 – Eemdijk 8
Datum: zaterdag 20 augustus 2011
Tijd: 14:30 uur
Veld en scheidsrechter: onbekend
Opstelling: nog niet bekend…

Geef een reactie