Eemdijk 7 Teamuitje 2011

Het stond al een tijdje op het programma, maar uiteindelijk neemt dan toch iemand het voortouw en regelt het beruchte Eemdijk 8 uitje. Ook wel Eemdijk 7 uitje, aangezien we vanaf dit jaar uitkomen voor het zevende elftal van V.V. Eemdijk. De most famous linksback Mouse, en wereldse laatste man Mup regelen het feestje, wat eind augustus plaatsvindt! Jawel, we hebben ze elkaar de hand zien schudden, dus dat moet vast wel goed komen. Check de uitnodiging! >>
 

AANKONDIGING TEAMUITJE!!!

Wat een jaar hebben we achter de rug! Een voetbal-jaargang welteverstaan. We mochten eindelijk onszelf KAMPIOEN der 6-de klasses noemen… Na 4 jaar hard zwoegen, veel gescheld, geklaag en gezeur.. Maar ook na veel plezier, gezelligheid, lief & leed gedeeld te hebben!

Nu aan de vooravond van ons LUSTRUM, jawel het 5de jaar Eemdijk 8 (ook al wordt dit aankomend seizoen Eemdijk 7) is het tijd voor een FEEST.

Een groot, groot FEEST welteverstaan!!

—————————–

Proudly presenting:

TEAMUITJE richting GRONINGEN

Programma:

Aankomst: op vrijdag 26 augustus a.s. In een geweldige slaapplaats.

Van daaruit zullen we de gezellige kroegjes en cafeetjes van Groningen verkennen. Met de nadruk op verkennen (tussen grote aanhalingstekens) en hopelijk tevreden huiswaarts keren, want de volgende dag moet er ‘fit’ opgestaan worden.

De volgende dag staat er een belangrijke activiteit te wachten:
Oefenwedstrijd tegen een gerenommeerd en fameus (bier/regio) elftal.

Met aansluitend heerlijke versnaperingen uit de regio.

Dan is het tijd om de (verken)tocht van de avond ervoor eer aan te doen, wellicht/waarschijnlijk tot de late uurtjes.

Ook nu is er weer een overnachting geboekt.

Waarna het de volgende morgen zondag 28 augustus hopelijk tevreden en fris en fruitig huiswaarts keren is naar moeder (de) vrouw.

Graag horen wij (Mup & Mouse) voor vrijdag 15 juli wie er wel/niet mee willen.

Geef een reactie