Voorbeschouwing BFV 2011 Covebo Verliezersronde

Vanavond mogen de heren van Covebo aantreden in de Verliezersronde van het BFV Toernooi 2011. Waar ze afgelopen vrijdag zichzelf hadden kunnen plaatsen voor de tussenronde, of misschien zelfs de finaleavond, zo wisten zij hun kans te vergooien en zichzelf de verliezersronde in te prijzen. Op zich geen slecht resultaat, FC RidíCULO tekent hiervoor, maar bij Covebo is toch een lichte teleurstelling te beproeven. Al met al zullen ze met man en macht vanavond proberen die 3 punten binnen te halen… en daarna misschien nog meer uiteraard! >>
 

Om 19:15 uur start de (eerste) wedstrijd voor Covebo. Lentink, een oude bekende van zusterteam FC RidíCULO, is de tegenstander. Waar RidíCULO vorig jaar op een 1-0 voorsprong kwam, door een doelpunt van Guido, en een zeer snelle inworp van toenmalig keeper Hip, zo verloor dit team later nipt door enkele kleine foutjes met 1-2.

Hip mag vandaag zijn revanche halen, maar dan onder de noemer Covebo. Zal “oude rot in het vak” Covebo (formerly known as Satyriasis) hier de punten kunnen pakken tegen dit jonge team met potentie? Ondanks het feit dat er een heus tekort aan manschappen is vanavond, heb ik toch vertrouwen in de kwaliteiten van de Eemdijk 8’ers. Japio en Vullis zullen alles op alles zetten om de voorsprong te behalen, Hip zal zijn afstandschotkwaliteiten beproeven (waar hij bij RidíCULO heeft bewezen dat hij deze kwaliteiten heeft), nieuwkomer Job zal samen met Mup de achterhoede bevangen.

Ben benieuwd! Komt het allen zien in sporthal De Kuil om 19:15 uur, en schreeuw de longen uit het lijf!!! Go Covebo!

Geef een reactie