Voorbeschouwing BFV Toernooi 2011 Speelronde 2


Waar we vorige week als laatste mochten aantreden in de zaal, zo mogen we vandaag als een van de eersten om 19:15 uur. Vandaag staan er drie partijen op het spel waar FC RidíCULO weer vol aan de bak kan. Vuck, Hartog Beton en Die Mannschaft. Dit wordt een zware dobber, maar RidíCULO zou zichzelf niet zijn als ze niet zouden vechten voor die punt(en). We gaan het zien. >>  Als eerste mogen we om 19:15 uur knallen tegen de mannen van Vuck. Vorige week hebben we zien voetballen, dus we weten wat ons te wachten staat: een zware dobber! Jawel, deze punten gaan we niet zo snel binnen halen. FC RidíCULO heeft sowieso altijd al moeite om punten binnen te halen, maar soms is het geluk aan onze zijde en weten we zo een punt te pakken, dan niet 3 punten. Een ongelukje zit in een klein hoekje zeg maar. Aangezien RidíCULO weer moet gaan rennen voor puntbehoud, aangezien de wissels ontbreken, adviseer ik om niet teveel en te laat te eten… Na deze match hebben we een kwartiertje rust. Dat betekent een halve AA-drink, een hyperventilerend afkoelbeurtje en het legen van de blaas en we kunnen weer aan de slag. Na dit kwartiertje mogen we onze krachten weer bundelen tegen Hartog Beton om 19:45 uur. Hier is eigenlijk weinig over bekend. Zijn het bekenden? Zijn het beginners? Kan FC RidíCULO hier wat positiefs uit halen? Net als tegen de nieuwe mannen van vorige week, Lazio Coma, weten we niet wat we kunnen verwachten. Dus misschien dat hier vanavond ook weer een puntje te behalen valt. Uiteraard gaan we voor de volledige winst, maar zo bescheiden als we zijn, blaas ik niet te hoog van de toren. Op het moment dat FC RidíCULO is uitgeblust en bijna niet meer kan, mogen de beste mannen even een halfuurtje genieten van 2 andere matches, alvorens ze zelf weer “het veld” op mogen. Om 21:00 uur staat de moeilijkste partij op het spel: Die Mannschaft. Misschien wel een van de kanshebbers van deze poule. Met een paar goeie, snelle spitsen weten ze vaak het doel te vinden. Maar FC RidíCULO is een team met verdedigers, dus deze Mannschaft mag op komen lopen. Zo zullen zij de counter achterwege laten en zo is hun kracht weg… of… nou ja, eigenlijk is hun kracht dan niet gestegen… zeg maar… Deze avond klinkt veelbelovend. Als RidíCULO hier zijn stempel weet te drukken, dan mag dit onderbezette team niet klagen. Uiteraard gaan we overal voor de punten, dus de teams zullen er voor moeten vechten om een puntje te pakken bij ons!

Geef een reactie