BFV Toernooi 2011 Speelschema FC RidíCULO

Vanavond is het dan weer zover: het BFV Toernooi 2011 vangt dan aan. Vele teams, met de meest creatieve namen, strijden dan om die felbegeerde eerste plaats in de finaleavond. Potjekak’s zaalvoetbalteam FC RidíCULO is natuurlijk ook weer van de partij. Niet in volle glorie, aangezien er al enkele vakanties gepland stonden op de data dat RidíCULO moet knallen, maar wel vol goede moed. Helaas stapte voormalig keeper en topscorer Hip over naar onze concollega’s, zusterteam Covebo(ys), formerly known as Satyriasis, maar dat zal RidíCULO er niet van weerhouden om er een biertje voor te laten staan. Het speelschema is bekend, en morgen treedt FC RidíCULO al aan tegen Clean Machine en Lazio Coma. Zal FC RidíCULO zijn naam eer aan doen dit toernooi? Check het hele speelschema. >>
 
Het speelschema van FC RidíCULO voor het BFV Toernooi 2011:

Dinsdag 7 juni
22.00 uur Clean Machine – FC RidíCULO
22.45 uur FC RidíCULO- Lazio Coma

Dinsdag 14 juni
19.15 uur FC RidíCULO- Vuck
19.45 uur Hartog Beton – FC RidíCULO
21.00 uur FC RidíCULO- Die Mannschaft

Donderdag 23 juni
19.00 uur FC RidíCULO- De Diekers
19.30 uur De Kajuit – FC RidíCULO

Geef een reactie