Eemdijk 8 Kampioenseizoen Verslagen App

Eemdijk 8 is al vier seizoenen in de weer op voetbalgebied. Zij het niet met mooie posters en een briljante website, dan wel met cartoons en ellenlange verslagen. Elke week is er wel wat te lezen over Eemdijk 8. Al vier jaar lang is Eemdijk 8 een trots van Potjekak en trotseert het team elke tegenstander vol goede moed. De eerste twee seizoenen pakte dit niet altijd even goed uit, maar de laatste twee seizoenen werd er meegedingd om het kampioenschap. Afgelopen seizoen, waar vorige week de laatste wedstrijd van gespeeld werd, is zelfs afgesloten met een prachtig kampioenschap. Eemdijk 8 is de trotse drager van een ster. Met maar liefst 49 punten uit 19 wedstrijden (52 punten als je de wedstrijd tegen Hees 4 ook nog meerekent), is Eemdijk 8 heer en meester in deze competitiestrijd. Elke week was het weer uitkijken naar de verslagen. Hoe is er nu weer gescoord, door wie, en hoe heeft de verslagenmaker dit beleeft? Dit zijn vragen die in ieders hoofd rondspoken na het weekend. Vooral afgelopen seizoen, toen het er op het laatste moment nog echt om ging spannen en Eemdijk 8 het nog zelf in de hand had. Men was aan het beeldscherm gekluisterd. Nu heeft Potjekak een Eemdijk 8 Kampioenseizoen Applicatie ontwikkelt voor het Windows platform, waar de verslagen van het afgelopen seizoen (2010 / 2011) op een makkelijke manier en offline te lezen zijn, zonder eerst een zoekactie te doen op wereld wijde  web. Aangezien Eemdijk 8 volgend jaar niet meer deze Eemdijk 8 is, maar waarschijnlijk Eemdijk 7, is de App (niet te verwarren met een Mobile App) is nu exclusief te downloaden op Potjekak. Lees snel verder!!! >>
 

Hieronder zijn enkele screenshots te zien van de Eemdijk 8 Kampioenseizoen App.

Screenshot 1:

Screenshot 2:

Hieronder de verschillende plekken waar de Eemdijk 8 Applicatie te downloaden is. Een must-have voor elke Eemdijk 8 speler en fan. Het is ook nog eens heel klein. Maar 4.52 MB!

Potjekak
Megaupload
Adrive

Geef een reactie