BFV Toernooi 2011 loting bekend

We naderen weer de maand juni. De maand van het BFV Toernooi. Een gezellig zaalvoetbal toernooi, met 48 teams, onderverdeeld in 6 poules. Potjekak’s zaalvoetbalteam FC RidíCULO is ook dit jaar weer van de partij, en heeft weer eens niet de minste poule om in te spelen. Poule A (dus een keer niet Poule F). Helaas niet in de poule bij zusterteam Satyriasis a.k.a. Covebo a.k.a. Coveboys, maar er zit vast nog wel een ontmoeting in ’t vat. Zij het niet op het toernooi, dan wel als oefenpartij. Vorig jaar behaalde FC RidíCULO de verliezersronde, wat op zich een hele prestatie is. Hier werden de punten weggegeven. Dit jaar proberen we een soortgelijke plaats te bemachtigen. Of het gaat lukken, weet ik niet, maar ik ga liever de goden niet verzoeken. Op dinsdag 7 juni start het toernooi en eindigt op 30 juni. Gister is de loting bekendgemaakt en we kunnen dus zien wie tegen wie moet in dit altijd fijne en vertrouwde Buurt, Familie, Vriendentoernooi van 2011. >>  

Poule A:

De Kajuit

Hartog Beton

The Clean Machine

FC RidíCULO
De Diekers

Vuck

Lazio Coma

Die Mannschaft

 

 

Poule B:

RoodWitte Narren

FC Nagelbouw

Café de Slok

Der Schlingels

Vincitori

FC Tikkie Takkie

Baco Juniors

Viva La Cervesa

 

 

Poule C:

De Postkamer

Schueler Boys

Hermosos Machos

Wanna-Have

Scheidsrechter Tijd

Covebo

B & A Boys

De Visrokers

 

Poule D:

MOP

Cinzano

Eén en al gehaktbal

Maritimo

The Masters

Los Pajaros

Ckers

FC Vullis

 

Poule E:

Equipo Ideal

Los Carniceros

Dreamers

As we maor sjik hen

De Oude Dame

Tosti Arrug

Bafana Bafana

I-Techniek

 

Poule F:

Kama Sutra

Lachuh met de Mannuh

Lentink

De Hekkensluiters

Chippendales 2

Atletico de Piep

Puur Genieten

Troppo Cazzo

Geef een reactie