Voorbeschouwing Eemdijk Seniorentoernooi 2011

Zaterdag a.s. is het weer zover. Elk jaar organiseert V.V. Eemdijk een seniorentoernooi. Onder het genot van een hapje, een drankje en enkele potjes voetballen belooft het ook dit jaar weer een leuke dag te worden. De weersverwachtingen zijn helaas niet zo geweldig als de afgelopen paar toernooien, maar dat mag de pret niet drukken. Weer of geen weer, het is altijd goed weer om te ballen. Voor alle informatie, check bij meer lezen. Let er overigens op, dat er vóór 25 mei betaald moet worden. Anders heb je geen eten en kun je niet lekker genieten van de huisband Gravel!! >> Eemdijk 8 zit in Poule C. Samen met Eemdijk 7, Spakenburg 7, Candia ’66 3 en Eemnes 3. Onze eerste wedstrijd vangt al aan om 10:00 uur. Een vroegertje dus. Niet teveel zuipen de dag ervoor.

Het seizoen 2010/2011 zit er op en zodoende nadert zaterdag 28 mei 2011 snel. Zoals jullie weten wordt er op die dag op sportpark “De Vinken” te Bunschoten Spakenburg voor de derde keer een voetbaltoernooi georganiseerd voor senioren.

De gastheren van het toernooi: Eemdijk 3, 5, 6, 7 en 8 zijn erg verheugd om de teams die hun deelname hebben toegezegd te mogen ontvangen. Het deelnemersveld bestaat uit: Nieuwland 2, Zuidvogels 4, IJsselmeervogels 5, Spakenburg 7, Candia ’66 3, Eemnes 3, TOV 4, DEV Doorn 3 en Sparta Nijkerk zaalselectie.

 

De teams zullen worden ingedeeld in poules waarbij gelet zal worden op de onderlinge krachtsverhoudingen. De zogenaamde teams uit de A categorie vormen een poule van 5 en de overige teams, de B categorie, vormen 2 poules van 5. Aan het eind van de dag volgt een finaleronde tussen de nummers 1 en 2 van de poules.

 

Het sportpark is vanaf 9:00 uur geopend en de eerste wedstrijden zullen om 10.00 uur aanvangen, de finalerondes beginnen vanaf 15.00 uur. De prijsuitreiking volgt na de laatste wedstrijd rond 16.00 uur.

 

Na afloop van de wedstrijden zal GRAVEL een optreden verzorgen. Deze band, die al jaren publiekstrekker is op de Zuidwal, zal het dak er af laten knallen, alle teams kunnen dan ook van zich laten spreken in de befaamde 3de helft. Tot slot hebben we ook dit jaar de Champions league finale. Om 20:45 kunnen we met z’n allen zien welke ploeg de cup met de grote oren binnensleept.

 

Zoals we al hebben aangekondigd zal er aan het einde van de middag een uitgebreid warm en koud buffet worden uitgestald. De kosten bedragen € 10,- p.p.

 

Iedereen zal begrijpen dat we voortijdig moeten aangeven hoeveel deelnemers er zullen zijn voor het buffet. Daarom verzoeken we alle contactpersonen per elftal op te geven hoeveel personen er blijven mee-eten.  Doe dit snel en voor 25 mei.

 

Ook willen we ieder elftal vragen het bedrag voor 27 mei over te maken op rekening nummer 311 431 348 met de omschrijving “ seniorentoernooi”. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat mocht er door een onvoorziene gebeurtenis een team niet aanwezig kan zijn, het bedrag zal worden teruggestort.

 

Het programmaboekje ontvangen jullie de week voor het toernooi. Alle teams worden verzocht zich 5 min voor aanvang hun wedstrijd op het desbetreffende veld te verzamelen, hou hiermee alvast rekening voor de eerste wedstrijd. Ook willen we ieder team vragen eventueel beschikbare uitshirts mee te nemen.
Pouleindeling:

Poule C

Eemdijk 7

Spakenburg 7

Candia’66 3

Eemnes 3

Eemdijk 8

Wedstrijdschema:

Tijd

Wedstrijd

Veld

10:00

Eemdijk 8Spakenburg 7

2

10:25

Eemdijk 7Eemnes 3

3

10:50

Candia’66 3 Eemdijk 8

2

11:15

Spakenburg 7 Eemnes 3

3

11:40

Eemdijk 7Candia’66 3

1

12:05

Eemdijk 8Eemnes 3

3

12:30

Candia’66 3 Spakenburg 7

3

12:55

Eemdijk 8 – Eemdijk 7

1

13:20

Eemnes 3 Candia’66 3

3

13:45

Eemdijk 7 – Spakenburg 7

2

Kleedkamerindeling:

Kleedkamer

Vereniging

3

Eemdijk 3 & 5

4

Eemdijk 6 & 7

5

Eemdijk 8 + Extra ruimte

6

Eemdijk 9 & Sparta Nijkerk

7

Tov 4 & Dev Doorn 3

8

IJsselmeervogels 5 & Candia ’66 3

9

Zuidvogels 3 & Nieuwland 2

10

Eemnes 3 & Spakenburg 7

Geef een reactie