Voorbeschouwing De Meern 7 – Eemdijk 8 (21-05-2011)

En eindelijk komt nou de knaller. De knaller die al in november had moeten plaatsvinden. Alleen net die ene dag was er net die ene wolk dat net dat ene kunstgras veldje van De Meern besneeuwde. Tot een paar maanden terug waren we nog niet overtuigd dat deze wedstrijd gespeeld zal worden. Deze zaterdag gebeurt het toch…alleen het is niet meer de beruchte knaller die in november werd beschreven. Het is al beslist, we zijn het k-woord. De enige eer die er valt te halen, is De Meern 7 verslaan zodat ze niet de Guinnes Book of Records ingaan als enige team die thuis ongeslagen is. >> En zoals vaker het gebeurt, was er gisteren nu geen oefenwedstrijd en welgeteld 8 man op komen dagen om te trainen (in tegenstelling met de 20 man vorige week). Het is dat Eemdijk 5 er ook was om een partijtje te doen, want anders was het helemaal zielig. Laten we het wel gezellig houden… dus blijven komen. Opstelling zal zaterdag wel gemaakt worden. De voorkeur voor de mensen in de basis zal uiteraard bij de blijvende “trainende” mannen blijven. Wedstrijd begint om 14:30. En we vertrekken om 13:00.

Geef een reactie